Juhlatila hääpäivään: Tutustu ainutlaatuisiin hääpalveluihimme

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista, ja juuri siksi on tärkeää, että se on täydellinen joka yksityiskohdiltaan. Me Juhlahovissa ymmärrämme tämän ja haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen hääkokemuksen, joka vastaa makuanne ja toiveitanne.

1. Laaja ja muunneltava juhlatila

Hääjuhlien tunnelma alkaa tietysti valitusta tilasta. Meidän juhlatilamme on laaja ja avara, sekä tarjoaa mahdollisuuden luoda sellaisen tunnelman, joka vastaa parin visiota. Voimme avarassa salissa järjestää monenlaisia pöytäjärjestelyjä sekä tilaa voidaan jakaa tai rajoittaa tilanjakajilla. Tämä mahdollistaa intiimit juhlat ja suuremmat tilaisuudet samassa paikassa. Tila sijaitsee lyhyen matkan päästä Rauman keskustasta, on esteetön sekä pihalta löytyy suuri parkkipaikka juhlavieraille.

2. Yli 30 vuoden kokemus hääjuhlista

Kun valitset meidät hääjuhlanne järjestäjäksi, valitset kokemuksen ja ammattitaidon. Yli 30 vuoden kokemuksemme juhlien järjestämisestä takaa sen, että hääpäivänne sujuu suunnitellusti. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluihimme, haluamme tarjota vain parasta. Tarjoamme teille menuvaihtoehtoja sekä juomapaketteja, joista voitte valita teille sopivan vaihtoehdon.

3. Henkilökohtainen suunnittelu

Haluamme tehdä hääjärjestelyistänne mahdollisimman vaivattomat ja nautittavat. Suosittelemme varaamaan tilan hyvissä ajoin – mieluiten vuotta ennen. Kuuden kuukauden kohdalla voimme aloittaa suunnittelemaan tarjoiluja, ja kuukautta ennen pidämme henkilökohtaisen suunnittelutapaamisen henkilökuntamme kanssa. Tällöin voimme yhdessä suunnitella kattauksen, muokata juhlamenua ja muita yksityiskohtia toiveidenne mukaisesti. Suunnittelutapaamisen kesto on reilu tunti.

4. Omannäköinen hääjuhla

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus toteuttaa hääjuhla juuri omien toiveiden mukaan. Meillä jokainen hääjuhla järjestetään omanlaisenaan. Sisustuksesta ja koristeista aina ruokalistaan saakka voidaan toteuttaa juuri teidän näköinen tilaisuus.

 

 

 

5. Luotettavat yhteistyökumppanit

Tiedämme, että hääjärjestelyt voivat olla monimutkaisia, ja siksi teemme yhteistyötä luotettavien raumalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Voit tilata kukat tai äänentoiston kauttamme. Tarvittaessa järjestämme myös hääbändin tai muun esiintyjän. Hotelliyhteistyömme Hotel Kalliohovin ja Hotel Raumanlinnan kanssa takaa myös miellyttävän kokemuksen ulkopaikkakuntalaisille. Kysy lisäpalveluistamme varauksen yhteydessä!

6. Sujuvuus ja Avoimuus

Haluamme tehdä hääjuhlan suunnittelusta mahdollisimman sujuvan. Henkilökuntamme panostaa avoimeen kommunikointiin ja kuuntelee toiveitanne. Haluamme, että voitte rentoutua ja nauttia päivästänne, kun me hoidamme kaikki yksityiskohdat ammattitaidolla.

 

Juhlahovi tarjoaa paitsi kauniin puistoympäristön, myös ammattitaitoisen tiimin, joka auttaa teitä joka askeleella matkallanne kohti täydellistä hääpäivää. Ota rohkeasti yhteyttä, ja aloitetaan yhdessä suunnittelemaan hääjuhlaa!

Ajankohtaista

Rauma Blues 2024

Elokuussa juhlitaan Rauma Blues festivaaleilla! Varaa kauttamme VIP-liput tapahtumaan.